Menu

Nieuws:

Welk binnenplaatsontwerp heeft jouw voorkeur? Laat het weten!

Diana Vergeer, (Heliport Groen)
1 mei 2018

Stichting Tussentuin heeft op basis van de verzamelde reacties van bewoners vier conceptontwerpen gemaakt voor de rechterskant (de centrumzijde) van de de binnenplaats van Heliport.

  1. Tetris -Vierkante vormen, een waterbak en duidelijke rijwegaanduiding. De bestaande bankjes worden aan de andere zijde gezet (meer in de zon).
  2. Barbapappa - Ronde vormen, iets meer gras en mogelijkheid voor een wadi (=tijdelijke wateropslag bij grote regenbui) en duidelijke rijwegaanduiding met meer bochten, zodat er langzamer gereden moet worden.
  3. Pergola - Lijkt op ontwerp 1, alleen dan met pergola voor schaduw en slimme regentegels, zonder duidelijke rijwegaanduiding.
  4. Groene Oase - Meeste groen, meer bomen en combinatie tussen ronde en vierkante vormen en met duidelijke rijwegaanduiding.


Bekijk de ontwerpen in groot formaat

Maak je keuze

Welk van deze vier ontwerpen heeft jouw voorkeur? En met name waarom! Laat het voor 15 mei weten via dit formulier, of via Stichting Tussentuin via info@tussentuin.nl of loop langs bij hun kantoor aan de binnenplaats. Aan de ramen hangen de ontwerpen ook uitgeprint.

En dan...

Op basis van jullie verzamelde reacties maakt Stichting Tussentuin een definitief ontwerp. Op zondag 10 juni kunnen we dan samen beginnen met het klaarmaken van een deel van het binnenterrein om het ontwerp te realiseren.
Reacties