Menu

Nieuws:

Digitale Heliport Documentatie

Robert Zweistra
20 april 2017

Inmiddels heb ik thuis een servertje draaiende (Raspberry Pi voor de liefhebbers). Met als doelstelling hierop alle documenten aangaande de VvE te plaatsen en te onderhouden. Eigenaren die zich hiervoor aangemeld hebben, krijgen 24/7 toegang tot deze documenten.

Dit bericht is een peiling naar de belangstelling en de eventuele ideeën hiervoor. Te denken valt aan nieuwe eigenaren die op die manier een samenhangend geheel aan VvE info kunnen vinden.

Ook beschik ik over een aantal digitale afleveringen van de aloude "Helipost".

Suggesties zijn welkom.

Reacties

Robert 3 juni 2017
Onlangs gevonden: "Nieuw document bij VvE Diensten Online": 20061114 contract tuinonderhoud Diemel.pdf Nou ja, nieuw: Zo'n 10 jaren oud....
Robert 23 mei 2017
Hallo Jaap, Mijn ervaring is anders. Zelf was ik jaren lid van de Technische Commissie. Dat leerde mij dat die beschikbaarheid zijn beperkingen kent. Daar bovenop komen enkele meer fundamentele kwesties. Zo beperkt de verzameling zich tot de documenten van de "eigen" VvE. Heliport is groter dan dat. Wat denk je van "de voor de bewoners bestemde parkeerplekken"? En praktisch beschouwd is de verzameling in handen van VvE Diensten. En niet van jou en mij. De Diensten is weliswaar de bestuurder (van...?). Maar deze heeft verder geen enkel belang bij de VvE. Dat betekent bijvoorbeeld het volgende: Bestuurder weg, documenten weg. Mijn voorstel houdt in, een door de eigenaren gedeelde verzameling. Samenvattend: "alle VvE stukken" zijn juist niet digitaal beschikbaar....
Jaap 22 mei 2017
Beste Robert, alle vve stukken zijn digitaal beschikbaar voor de eigenaren op de website van de vve diensten. Alle eigenaren kunnen hierop zelf inloggen en de gegevens vinden!
Nico 5 april 2017
Beste Robert, Ik heb nog wel wat digitale gegeven voor je Groet nico
Bekijk meer nieuws in de buurt ยป